Jahapp.

Dålig kvalite. Men,men.

Ja, tja igen!  Hemma från Borås nu,kom hem i söndags (igår). Fanny och jag åkte in till Nordstan isället för bara Borås..Nordstan är jätte stort och har affärer som vi inte har i Norrköping. Man kan säga att den dagen var rolig men lite virrig..jag hittade en skorta och en stickad tröja man kan ha över orange magtröja i orange i en affär som hette "Rut med flera" lite konstigt namn. Men tyvärr hade jag inte råd med alla tre. Så jag köpte bara magtröjan där ifrån. Hittade lite smink också: Foudation "24 hours" (rekomenderar!) en rougeborste,"blusher",en mascara och en öggonskugga från HM. Sedan en stickad tröja från Cubus. Ja det var de jag köpte i allafall.

Ska snart vara med Zuzanna,och ska städa Dumbos bur OCH packa upp kläder och sånt från när vi var i Borås!

Fuckt up!

Vet inte vad som hänt med bloggen..den är helt fuckt up..man ser inte headern eller bilderna på designen. Ska fråga saga sen på söndag när jag kommit hem. Igår var i allafall bra,fanny fyllde år  ochg vi åt världens lyxigaste tårta med! Vi var väll uppe med Casper till runt halv 2, vi såg på något överlevnads pogram.Idag är vi väll lite trötta men..Imogon ska vi in till borås och shoppa,ska köpa lite smink,och några kläder kanske det blir :3 Aja måste dra nu! Ses.

In Kinna..

Tjabba! Fick blogga lite :3  Igår gjorde vi inte mycket..såg på film och halv 1 däcka vi. Casper väcte oss vid 10 och tvinga oss att gå upp -.- Sen tvinga Fanny mej att gå med hennne och deras amstaff Doris 6 KM! Jag trodde seiöst att jag skulle dö. Vi skulle till någon fin strand tydligen..men när vi ahde gått 3km och nästan var framme kunde vi inte gå vidare för det var en motorväg där så..det var bara att gå dom där 3km hem igen utan att ha varit på någon fin strand. Sen såg vi på Resident evil..och nu har vi bara chillat. Imorn fyller Fanny år! Då ska hon få 1000 och jag fick med mej 800 hit..så det blir att åka och shoppa någon dag! Woho! Vet precis vad jag ska köpa...lite smink och kläder. Ni får bilder när jag kommit hem. Men nu ska vi gå och titta på tv eller något annat roligt.

Timon och Pumba <3

Hesan! Nu ska jag Louise och Carro se på timon och pumba. hihi.
Kommer kanske inte kunna blogga på hela veckan sen eftersom jag ska till Kinna,men efter blir det någ ett lååångt inlägg.
Filmen börjar nu så måste gå! Ha ett skönt sportlov. Kram

Caroline <3

Tjena! Sitter i syrrans vardagsrum och bloggar lite. Väntar på att håret ska torka så jag kan se hur toningen blev :') Vi har bakat lite hallongrottor och gjort mousse! Hallongrottorna blev väll lite smuliga, men men.
Nu ska vi se på film och ha lite mys. Vi har haft det väldigt kul (måste jag nämna att jag seriöst höll på att dö?) Ja nu ska jag som sagt gå. Hoppas ni får en bra kväll!

Inga bilder idag..kommer efter lovet! bilder från Kinna då med <3

Brunette <3


Bild på min sötis kisse Elvis <3

Skolan var ändå rätt så chill idag..men vi åkte skridskor på världens sämsta is. Buhhu
Har inte något jag var tvungen att ta hem. Men jag tänkte ändå jobba lite i förtid så jag inte har kvar det sen. Har precis lagt in Dumbo i sin bur. Nu väntar man på att syrran ska komma så vi kan tona håret på mig hos henne. Imorgon åker jag till Borås/kinna/Mark kommun,haha. Ska följa med Fanny dit , hennes pappa bor där så. Men nu ska jag packa lite.

(Glöm INTE att KOMENTERA) :* (Och FRÅGA) :)

Chess <3

Idag red jag Chess. Han var jätte duktig! Gick ner på tygel fint och ja anmält bra idag!Tyvär inga bilder.
Nu ska jag hopps in i dushen och sedan blir det lite tv och läxor. ÅH. Ska även försöka äta något gott med.. hihi. Ja hoppas ni får en bra kväll.

Så ja..

Just nu sitter ja i lillsysterns och bloggar..blir ingen bild eftersom jag har hennes data och inte min.
Pratade även med Saga nyss,vi åker till ridningen kl.5 (till hageby inte sinette). Gjorde aldrig klart min spanska läxa igår..men hann göra det under början av lekitonen när vår lärare bara prata. hihi. La mig inte sådär jätte tidigt igår jag jag var jätte trött på morgonen. Men sånt är livet :')
Har lite läxor att göra nu. Måste dra! Blir update efter ridningen om jag hinner.

I'M BACK !

Tja! Nu är jag tillbaka. Woho.
Och det är Saga vi ska tacka för den nya fina bloggen! TACK SAGA! PUSS.
Ja. Idag har jag inte mycket nytt att skriva. Skolan som vanligt..vi började med sexualkunskap idag. Och Kessy vart väll superglad. Sen hade jag även lite snöbollskrig med Robin och Alex. Så jobbiga!
Nu ska jag dra mig mot spanskan. Me gusta (not). Efter det blir det som vanligt lite tv och en varm toast. MM.En liten bild så vi kommer igång! Tipsa även vänner om bloggen och KOMENTERA, FRÅGA och FÖLJ.

DHSJF

ROTERA <3

HIHI GULLIGT <3

Bilderna där nere behöver ni inte bry er om...det är en kompis som ska göra en ny design åt mig :*

Såg att jag hade fått en komentar om att jag skulle börja blogga igen..gulligt! Ska faltiskt göra det,men som sagt väntar jag på en design...men sen,då blire en rolig och ny blogg...bilder,tips,ideer ja allt möjligt!
så titta in snart igen så kan´ske jag har kvar denna blogg med en ny design eller länkar till en ny. Kram Jessika

fhhsdfgjdhsgfdhj

rjfrhgjdf

ROTERA!!!!!!!!!!TACK<3333333

ROTERA!!!!!!!!!! TACK <333

UFDHUGD HAHAH!

HFJGFD

DSBDJSBD

SBHJA

TILL SAGA! DESIGNEN!

RSS 2.0