dagarna som gått ツ

Hejsan, har inte kunnat bogga på ett tag -.-

SÅ jag ska berätta om måndags först: då åkte jag till nettan med saga och vi fick sjuts av sagas pappa (snällt!:O)och då fick saga rida Malou,när vi kom till hästarna så fick vi in alla tre! Sen börja det dugg regna så jag sa att det skulle gå över,men sen börja det as regna,men vi tänkte att vi kunde rida på vägen och bortot,men när saga skulle ta ner max till den nedersta hagen så var elen på satt det gick inte bra.aja sen har det hänt lite mera men jag orkar inte skriva om allt nu. så ve syns senare pööss ツ  /jesssi

sov sött :3

Tjena!  Sen jag kom hem från nettis har jag varit med zuz,och vi har inte gjort så mkt förutom chilllat med kaninerna framför tv:en.



Jo juste vi har också sagt till några snorungar som peka fuck u åt jakob och louise,det var as kul att typ bråka med småingarna!



Iallafall nu sitter jag här med så kallade kaninungen snuttan i mitt knä,hon är skiitsöt när hon ligger där och sover.

nu ska snuttan få skriva något till er :    l2w34kkkkkkkk
hon är en dryg liten kanin som skriver k till alla!    men sov sött och ha det gött!  /jesssi

Skrattanfall :)

Hejsan, idag kom jag hem från Sinette min medryttarponni!

Jag och zuzii åkte buss dit igår. Och när vi stog och borsta hästarna så kom saga.Jag skulle rida med sadel och hoppa henne. Det gick bra ,i slutet tog jag av sadeln och red barbacka. Saga fick också ta några hopp med Sinette!
Men när vi hade släppt hästarna så skulle vi fylla på deras vattenhink,och då skojja zuz med saga och typ spruta mot henne så saga backa bakåt och ramla i hästarnas vattenhink.Guud vad jag och zuzanna skratta alltså!!hahahahah!
Senare på kvällen så cykla vi till dom igen,då trixa jag och zuz med nettis och malou.Saga filma mig och nettie lite så vidio kommer nån dag.

sagayazdanpanah.blogg.se   zuzannna.blogg.se    kurula.blogg.se     / jesssi

Klart:)

Heej nu är bloggen fixad,tackar Elvis! Så nu ska jag börja skriva ch lite såå. Iallafall har jag varit i skolan idag och det var kul, vi körde flaggan i skogen. Sen drog jag och fanny till marknaden, då var med robin och anton och sen bara med zuz. Senare gick vi ner med saga, det var askul för typ ern kille och hans syster jaga oss med stenar ! puckon, men det var kul. Vi pruta oss en kille med massa ringar, örengen och mobilväskor, så jag är nöjd med vad jag köpte ! Men jag är med zuzii nu vi sitter och chillar framför datan men jag är astrött -.-     såå hejdå!



Glöm inte zuzannna.blogg.se och kurula.blogg.se ......och sagayazdanpanah.blogg.se

NETTAN<3<3

Staaaaaan!

hej hej,idah vakna jag hos zuz,men sen gick vi ner till mig och såg på en serie och åt frukost:)sen typ va jag med dumbo(min hamster)sen klädde jag på mig och gick upp te zuz och vi sminka oss<3 sen åkte vi ner till stan;) där så typ sprang vi runt i alla affärer fram och tillbaka :3 men hem kom jah iaf med en mimmi o musse magtröja,en fin t-shirt,två rosetter till håret och två par örengen <3vart nöjd med allting!!:3        men ska dra nu sååå hejdå;)

LÄXOOR-.-

Som rubriken lyder så har jag tråkiga läxor att göra,men dom ska bli klara så jag kan va med bäst Zuziii!!<3<3

kommit hem..

tja tja;3 förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men jag har varit hos min ponni<3<3
igår red jag och bästa zuzii ut med nettan och malou,dom var piggga och glaa så det var bra<3
har inte såå mycket mer att skriva så BYE sålänge;)

tja,tja;)

jag har typ precis vaknat ,så jag ska snart gå äta frukost och lite senare ska jag till simostorp till min medryttarponni!!!<3<3

chiilar

hej hej det här är min nya blogg så den är skit ful ensålänge men hoppas på att få hjälp med den,men vet inte vem jag ska fråga som är duktig!<3

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0